Feest café de zoom 

De Zoom is een Kroeg-, café-, dans- en nachtclub in één. Met sfeervolle barren zowel binnen als buiten, een ruime dansvloer, een DJ en nog veel meer extra’s beschikt de Zoom over alle capaciteiten om er een waar feest van de maken. Dansen kan hier tot in de late uurtje op lekkere dansnummers, Nederlandstalige hits, feestmuziek en meer, 

De Zoom biedt alle genres van muziek aan zodat iedereen hier knallend kan uitgaan!

Club Pinky's

Pinky wordt ook wel de leukste discotheek van Renesse en omstreken genoemd. house, Hiphop, en zelfs Nederlandstalig, maar dan wel zo gemixt dat er een vette beat onder zit.         Met een lekker drankje in de hand kun je paraderen op één van onze podia of een dansje wagen op de ruime dansvloer.

Ook kun je bij Pinky een rustig plekje opzoeken om rustig je biertje op te drinken.

 


Vervoer

Om te zorgen dat iedereen veilig van en naar de Zoom komt regelen wij feestvervoer. Elke Zaterdag rijden er bussen vanuit Oude-Tonge en Middelburg ook rijdt er een nachtbus terug over de dorpjes van Schouwen-Duiveland. Kaarten hiervoor te koop op onze kaartverkoop pagina!

ZOMER IN RENESSE

In de maanden Juli & Augustus is de zoom 7 dagen per week geopend om te feesten! Door zijn centrale ligging tussen alle vakantieparken is dit de plek voor de jeugd in Renesse en omstreken! In de zomer hebben wij elke week vette feesten met acties en artiesten!